Artistic Research Cafe med Frederick Howard

Artistic Research Café i februar blir digital på zoom og temaet er ledelse av kreative prosesser i film og TV.

Banner Artistic Cafe 310122

Den norske filmskolen fikk den 10. februar 2022 godkjent sitt nye ph.d. program og håper å kunne lyse ut de første stipendiatstillinger i programmet til sommeren. I denne månedens Artistic Research Café møtes vi på zoom for en samtale med stipendiat ved filmskolen, produsent Frederick Howard.

Frederick Howard er daglig leder i Storm Films, et av landets ledende norskeide produksjonsselskap som de siste årene har stått bak flere store norske familefilmer som Julekongen, Dragevokterens jul og Tre nøtter til Askepott.

På Artistic Research Cafe vil han diskutere sitt kunstneriske utviklingsarbeid "Creating the creatives" hvor han utforsker produsentrollen og ledelse av kreative prosesser med fokus på de kollaborative metodene som benyttes i film- og TV-bransjen.

Ph.d. leder ved filmskolen, Trond Lossius, vil innlede med en kort introduksjon til hva om ligger i det offisielle navnet til filmskolens nye ph.d. program, "Ph.d. i kunstnerisk utviklingsarbeid i film og beslektede audiovisuelle kunstformer" og planene for programmet. 

Se arrangementet på Facebook.

Les om jubel for ny ph.d. på Filmskolen.

Publisert 24. feb. 2022 10:10 - Sist endret 20. des. 2023 14:13