Kunnskapstimen: Samhandling og inkludering i arbeidslivet

Forskerne Therese Saltkjel, Chris Andre Rønningstad og Mette Sønderskov og presenterer sin egen bok  «Samhandling og inkludering i arbeidslivet».

Banner Kunnskapstimen

Hvorfor er det så vanskelig å få til samhandling på tvers av ulike sektorer og aktører? Hvorfor er det så vanskelig å få til samhandling på tvers av ulike sektorer og aktører? For å hjelpe mennesker med sammensatte behov inn i arbeidslivet, trenger man å koble ulike adskilte deler av hjelpeapparatet sammen til tjenester som er mindre fragmenterte. Les mer om boka.

Postdoctor Mette Sønderskov, HHS, førsteamanuensis Therese Saltkjel, OsloMet og førsteamanuensis Chris Rønningstad, VID ga før jul ut boken «Samhandling og inkludering i arbeidslivet». Denne kunnskapstimes vil presentere denne boka.

Delta på Kunnskapstimen

Bli med på Zoom

Kunnskapstimen

Høsten 2021 startet vi med «Kunnskapstimen», et digitalt seminar en gang pr måned, der HINN-forskere presenterer forskning om NAV for NAV-ansatte (og andre interesserte). 

Vel møtt!

Om den strategiske samarbeidsavtalen med NAV

Høgskolen i Innlandet har siden 2016 hatt en strategisk samarbeidsavtale med NAV over temaet: Samarbeid om tjenesteutvikling og innovasjon i NAV. Samarbeidsavtalen omfatter forskningsprosjekter, utdanning og kompetanseprosjekter og formidling. Det er spesielt tre temaområder som er satt fokus på: Unge og utenforskap, Digitalisering og veiledning, og Forvaltningsrett. Samarbeidsavtalen er lagt til Kompetansesenter for offentlig innovasjon (KOI) og prosjektleder er Trude Hella Eide.

Kontaktinformasjon

Bilde av Trude Hella Eide
Senterleder
E-post
trude.eide@inn.no
Telefon
+47 61 28 74 82
Emneord: kunnskapstimen; forskningsformidling
Publisert 3. jan. 2023 23:01 - Sist endret 4. jan. 2023 09:45