Vettug viten med Ingvild Skirbekk Sagmoen

Er det mulig å bare leve på norskprodusert mat?

Bilde av av Ingvild S. Sagmoen med tekst: Er det mulig å bare leve på norskprodusert mat?

Er det mulig å bare leve på norskprodusert mat?

Klimaendringer, krig og pandemi har gjort selvberging til et sentralt tema de siste årene.

Myndighetene vil at vi skal ha en høy grad av selvforsyning i Norge. Men har vi det? Kan man leve et normalt liv her til lands ved å bare spise mat laget i Norge?

Det ville Ingvild Skirbekk Sagmoen finne ut av. I perioder har hun levd på kun norskproduserte råvarer. Det ga henne en aha-opplevelse.

Sagmoen er høgskolelektor og underviser i faget «Mat, helse og ernæring» på Høgskolen i Innlandet.

Velkommen!

Praktisk informasjon

Åpen kafé.
Arrangementet finner sted i Hamar kulturhus. Gratis inngang.

Om Vettug viten 

Vettug viten er et månedlig arrangement i lunsjtida der forskere fra Høgskolen i Innlandet serverer ny kunnskap om spennende temaer i et kort format. Det er også arrangementer på Lillehammer og Elverum. I

Hamar bibliotek er arrangør sammen med Høgskolen i Innlandet. 

Emneord: Vettug viten
Publisert 30. juli 2024 12:20 - Sist endret 16. aug. 2024 15:09