AVLYST: Kristin Gjesdal: Opprørerne. Kvinner i filosofien

Professor Kristin Gjesdal gjør en svært viktig jobb med å hente frem kvinnelige filosofer, ikke bare fordi de er kvinner, men fordi de er store tenkere som har viktige perspektiver å bidra med.

Kristin Gjesdal er en svært anerkjent professor i filosofi, møt henne på Lillehammer.

Foto: Lina Hindrum

Kristin Gjesdal har dessverre blitt syk, så vi må dessverre avlyse den åpne forelesningen/arrangementet med henne i dag. Vi vil komme tilbake med en ny dato senere.

Vi tenker at et møte med henne kan være relevant for alle emner på pedagogikk og filosofi – hvem lar vi slippe til i akademia og hvem utelater vi? Og hva går vi glipp av ved utelatelsene våre?

Kristin Gjesdal er professor i filosofi ved Temple University i Philadelphia. Hun har skrevet og redigert en rekke fagbøker innenfor moderne europeisk tenkning. Kristin Gjesdal skriver også populærfilosofi på både engelsk og norsk. Hun har blitt tildelt The Eleanor Hofkin Award for sin undervisning, er en etterspurt foredragsholder og har presentert sin forskning på universiteter i Europa, USA, Afrika, Asia og Australia. (Fra Cappelen Damm sine sider)

Omslag Kristin Gjesdal Opprørerne, CappelenDamm
Omslaget til Opprørerne. Kvinner som endret filosofien utgitt på CappelenDamm

Forelesningen er åpen for alle. Vel møtt i auditorium C på studiested Lillehammer!

Les mer

Bøker

Kontaktinformasjon

Bilde av Eirin Anita Annamo
Førsteamanuensis
E-post
eirin.annamo@inn.no
Telefon
+47 61 28 83 97
Emneord: Gjesteforelesninger
Publisert 28. des. 2023 14:07 - Sist endret 21. mars 2024 10:54